Teniški Klub

Ajdovščina

17. Odprto prvenstvo Ajdovščine v tenisu

Tradicionalno, že 17. po vrsti OP Ajdovščine v tenisu je preseglo vsa pričakovanja. Začnemo z vremenom, saj je še sredi tedna kazalo da bo sobota mokra, potem pa nam je narava naklonila čudovito soboto z idealnimi pogoji za igro. Veliko število prijavljenih, več kot polovica jih je prišlo iz drugih krajev.

V prvem kolu ni bilo kakšnih presenečenj, saj so favoriti upravičili svoj sloves in rutinirano opravili s sicer borbenimi in kvalitetnimi nasprotniki. V drugem kolu smo že videli napete dvoboje, kljub dobri igri pa žal sta naša aduta Denis Črnilogar in Andrej Vanceta morala čestitati za zmago Klemnu Kladniku in Filipu Batorju, Jurij Vidrih – Đuro je bil boljši od Tima Strela, Bor Zorzut pa od Lana Vuge. Napeto je bilo v dveh dvobojih Desklan Nejc Lavrenčič je izločil Mateja Jarca, Aleš Maček pa "našega" Anžeta Gartnerja. Matic Bevčar je rutinirano opravil z Denisom Kudičem, Ambrož Kodelja pa z Miho Ravšljem. Tretje kolo so se med seboj že pomerili tisti, ki so v Wajdušno prišli po lovoriko. Bor je bil boljši od Đurota. V ljubljanskem dvoboju je bil Bator boljši od lanskega finalista Kladnika. Pohvale za oba, zelo dober tenis, ki se je kljub trem zaključnim žogam za Klemna, končal v veselje Filipu. In to kako – 15:13 v Tie Breaku! Ambrož je bil suveren proti Mačku. Bevčar pa je svojemu nasledniku Nejcu pokazal, da je še vedno on glavni.

Ob zvokih skupine Parni Valjak in ob prijetnih vonjavah z žara, smo napeto pričakovali polfinalna dvoboja. In bilo je kaj videti! Zorzut se je pomeril z Batorjem, zadnjim upanjem iz številne ljubljanske ekipe. Bor je igral odlično. Ko je sredi dvoboja Filip, kljub zelo dobri igri pogledal proti publiki in se nemočno vprašal: "Pa kaj naj še naredim?", je bilo jasno kdo bo zmagovalec. Bravo Bor! Drugi polfinale pravi desklanski derbi, Matic Bevčar in Ambrož Kodelja. Napeto že od začetka, borbenost, izjemne točke, vse kar želimo videti na teniških igriščih. Potem pa šok! Ambrož je rešil neverjetno žogo a pri tem nerodno stopil in si zvil gleženj, kar je pomenilo konec dvoboja. No, hvala bogu izkazalo se je, da ni nič hujšega...

In potem – finale! Bevčar proti Zorzutu. Vrhunski finale, izenačen in napet, pokalo je z obeh strani. Zmaga pa seveda lahko samo eden, tokrat je bil to Matic. Zasluženo. To je pa sicer že njegova druga zmaga v Wajdušni. Bravo Matic, bravo Bor!

Na tretje mesto se je uvrstil Ambrož Kodelja.

V tolažilni skupini je zmagal in rešil ljubljansko čast Matej Jarc, drugi je bil Lan Vuga, tretji pa Tilen Kodelja, oba Wajdovca iz našega kluba. Bravo naši!

Še en čudovit teniški dan v Wajdušni, vse je bilo na vrhuncu, organizacija, hrana, vreme, tenis in seveda družba.

Posebej pa zahvala podjetju Crono d.o.o., za sponzorsko podporo.

In zaključek? Kot vedno : Vidimo se naslednje leto!

Miloš Žvanut

Šola Tenisa

šola tenisa

TENIŠKA ŠOLA  2017

V teniškem klubu Ajdovščina bomo v mesecu APRILU 2017 pričeli z novo sezono organizirane vadbe tenisa v TENIŠKI ŠOLI. Vadba je namenjena predvsem osnovnošolskim otrokom in srednješolski mladini.

Vabljeni  tako začetniki, ki še niste držali loparja v rokah, kot tudi tisti, ki že nekoliko obvladate teniško igro, pa bi želeli le nadgraditi svoje teniško znanje.

Programi:

1.Šola tenisa za otroke - 1x tedenska vadba

2.Šola tenisa za otroke - 2x tedenska vadba

3.Individualni program  in tečaj tenisa za otroke in odrasle

Urniki:

Tečaj bo potekal predvidoma v torkih in četrtkih ob 16 h, 1x mesečno pa v soboto  dopoldan.

O točnih terminih bodo tečajniki obveščeni naknadno.

Individualne ure potekajo kadarkoli s predhodnim dogovorom z vaditeljem in rezervacijo igrišča.

Vodstvo in kontaktne osebe teniške šole:

Strokovni vodja šole:  Kristina Kobal – vaditeljica tenisa - gsm. 031 777 862

Denis Črnilogar, GSM: 031 798 570

Koordinator izvajanja teniške šole:  Dejan Hreščak - gsm. 041 507 703

Ceniki:

Program 1 - vadba 1x tedensko v skupini do 5 otrok .....  25 EUR / mesec

Program 2 - vadba 2x tedensko v skupini do 5 otrok .....  40 EUR / mesec

Individualni tečaj - posamezna ura ....  10 EUR + rezervacija igrišča

- 6  urni tečaj  ....  50 EUR + rezervacija igrišča

- 10 urni tečaj ....  80 EUR + rezervacija igrišča

Doplačilo za drugega tečajnika pri individualnem programu je 40% od osnovne cene.

Pri individualnem programu mora tečajnik ali vaditelj poskrbeti za rezervacijo igrišča.

- Prijavnica: na mail kluba, s podatki, ime priimek, naslov,leto rojstva, tel., mail

Sponzorji

 

 

Domov


Facebook

Obiščite Nas na Facebooku

Banners

tet