Teniški Klub

Ajdovščina

Klubski turnirji

KLUBSKI TENIŠKI TURNIR ZA POSAMEZNIKE "DNEVI TENISA"- PETEK 21.08 IN SOBOTA 22.08.2015

Tekmovanja se je udeležilo 16 tekmovalcev med katerimi je z igro blestela tudi ena dama - Alenka Abramič, čestitke! Klubski turnir Dnevi tenisa je predstavljal še zadnjo priložnost za pridobitev manjkajočih točk za nastop na zaključnem turnirju Masters 2015, ki predstavlja vrhunec teniške turnirske sezone. Na Masters se namreč uvrsti osem najvišje uvrščenih igralcev tekoče turnirske sezone.Sobotno dogajanje na klubskih igriščih je bilo nadvse pestro, rezultati pa večinoma pričakovani. Prvo mesto je dosegel še vedno nedotakljivi Jurij Vidrih, ki je v finalu premagal Boštjana Drofenika, tretje mesto je pripadlo Denisu Črnilogarju. V tolažilni skupini je najboljše igre prikazal predsednik kluba Miloš Žvanut, ki si je z zmago v tolažilni skupini priboril mesto na oktobrski Masters, drugi je bil Franci Miljavec ter tretji  "turnirski povratnik" Denis Ibrišimović. Dobrote iz žara so bile v domeni klubskega oskrbnika Kristjana Vodopivca, za sladki program pa sta presenetili "punci" Drofenik ter vsem dobro znani chef Dare. Za prijeten turnir, odlično vzdušje ter dobro teniško družbo se vsem sodelujočim lepo zahvaljujemo, še posebej Milošu Žvanutu in Mateju Brilju za vrhunsko izpeljavo in organizacijo tekmovanja. Se vidimo v oktobru, ko bo zaključni Masters turnir 2015, na katerem bomo podelili tudi nagrade najboljšim igralcem, ki nastopajo v klubski ligi.

UVRSTITEV KLUBSKEGA TURNIRJA

MASTERS LESTVICA AVGUST 2015

Utrinki iz klubskega turnirja (slike)

Admin.


KLUBSKI TENIŠKI TURNIR ZA POSAMEZNIKE - SOBOTA 20.06.2015 

Klubski teniški turnir, s katerim smo nadoknadili zaradi slabega vremena odpovedani OTVORITVENI KLUBSKI TURNIR, je postregel skoraj s celotno paleto vremenskih vzorcev. 18 igralcev in igralka smo z enournim zamikom pričeli z burjo, nadaljevali s šibkim soncem, katerega je zmočila močna ploha. Vendar se nismo dali in s teniško zagnanostjo premagali vreme.
Dvoboji so bili izenačeni, kljub temu so tekme prinesle nekaj presenetljivih rezultatov. Odlične rezultate je izvajal tudi naš Kiko, ki je vedno ob pravem času na mizo prinesel slastno pečenje in pripadajoče dobrote. 
Odsotnost zimzelenega Đurota in Slavca je izkoristil Pero, ki je zasluženo dvignil največji pokal. V tolažilni skupini je zasluženo zmagala naša Titka, ki je nasprotnike mlela kot po tekočem traku. Čestitke in kapo dol.
Nekaj utrinkov iz vremensko burnega turnirja si lahko ogledate v naši fotogaleriji.
UVRSTITEV KLUBSKEGA TURNIRJA
Admin.

 

OP Ajdovščine 2015

Po dvakrat prestavljenem datumu zaradi slabega vremena, nam je v soboto 30. maja končno uspelo izpeljati tradicionalni, že 13. Turnir OP Ajdovščine. Turnirja se je udeležilo 17 tekmovalcev in ena dama , naša članica Alenka Abramič.

Letošnji turnir je bil najmočnejši od vseh do sedaj. Bor Zorzut, Jaka Drobnič, Ambrož Kodelja, Jan Murovec, Zorko Zlatoper, Jurij Vidrih , imena povedo vse!

V res lepem vremenu smo z dvoboji začeli ob osmih in v prvem krogu so favoriti suvereno preskočili prve ovire. Le en dvoboj je bil izenačen , Peter Bešir je v težkem dvoboju z 9:6 premagal Slavca Uršiča. V drugem kolu je Bor Zorzut brez težav odpravil Tilena Kodeljo, prav tako Ambrož Kodelja ni imel večjih težav s Petrom Beširjem. V ostalih dveh dvobojih pa je šlo bolj na tesno, pa tudi loparji so že leteli po zraku. Jan Murovec je , predvsem z natančnimi udarci  premagal Zorka Zlatoperja z 9:5. Lokalni adut Jurij Đuro Vidrih je pokazal boljšo fizično pripravljenost od Jake Drobniča in prav "sapa" je odločila zmagovalca tega dvoboja.

Polfinale.

Ambrož in Vidrih sta prikazala borben in lep tenis. Seveda smo domačini navijali za Jurija , ki je dobro igral, vendar je bil Ambrož tokrat boljši. V drugem polfinalu pa ni bilo dvoma, Bor je od začetka stopnjeval tempo in na koncu oddal Murovcu le dve igri.

Finale:

Uf, kakšen tenis! Pokalo je z obeh strani, demonstracija vrhunskih udarcev, dolge izmenjave in ogromno tekanja. Izenačen dvoboj do rezultata 7:7. Ambrož je serviral za 8:7 vendar mu je Bor odvzel servis in povedel z 8:7. Bor je s servisom potrdil break in zmagal s tesnih 9:7. Bravo fanta !

V tolažilni skupini je zmagal Denis Črnilogar, ki je v finalu premagal našega "dohtarja" Roberta Grbca s tesnih 9:7. Tretje mesto je osvojil Miloš Žvanut.

Za konec je potrebno pohvaliti organizatorja, predvsem pa kulinariko. "Chef" Prinčič in njegov pomočnik Hreščak sta nas razvajala z vrhunskimi dobrotami z žara. Hvala fanta!

In seveda, vidimo se drugo leto !

 

Miloš Žvanut

P.S. Slike iz turnirja si lahko ogledate v naši foto galeriji (http://tk-ajdovscina.si/images/galerija/index.php/SLIKE-IZ-TURNIRJEV/ODPRTO-PRVENSTVO-AJDOV-INE-2015), še več slik pa si lahko ogledate v albumu našega facebook profila.

UVRSTITEV OP AJDOVŠČINE 2015

 ARHIV UVRSTITEV PRETEKLIH TURNIRJEV

Sponzorji

 

 

 

Domov 

Facebook

Obiščite Nas na Facebooku

Banners

tet