Teniški Klub

Ajdovščina

Teniški turnir Odprto prvenstvo Ajdovščine 2018 je že 16. po vrsti, na kar smo v našem klubu upravičeno ponosni. Prva leta so se na turnirje prijavili igralci iz lokalnega okolja, z leti pa se je dober glas o kvalitetnem turnirju razširil po celi državi. In tako smo imeli letos najmočnejšo udeležbo do sedaj. Od četrtfinalnih dvobojev do finala smo spremljali izvrsten tenis in prav vsak od fantov bi bil lahko končni zmagovalec. Na koncu se je najbolje izšlo Nejcu Lavrenčiču, ki je v finalu sprejel predajo izmučenega Klemna Kladivnika, tretje mesto je zasedel rahlo poškodovani Bor Zorzut. Med tolažilci je slavil Primož Strel, drugi je bil Robert Grbec, tretji pa mladi Tim Strel.

Velika zahvala pa obema sponzorjema : CRONO D.O.O. Ajdovščina in TOMAS VIN Podraga.

Igrišča

 
 
 

 Kako rezervirati


Od 15.04.2014 naprej je rezervacija igrišča možna samo preko spletnega rezervacijskega sistema - https://sportifiq.com/sl/locations/996-tk-ajdovscina.  

Dosedanje klubske nalepke, od 15.04.2014 dalje, ne bodo več v uporabi in jih bo potrebno vrniti. Ob predaji vam bomo protivrednost vrnjenih nalepk poknjižili na vaš račun spletnega rezervacijskega sistema. Vsak član bo ob predaji nalepk prejel svoje uporabniško ime in geslo s katerima bo pozneje opravljal rezervacije.

Za lažjo predstavo:  v primeru vračila 10 nalepk bomo na posameznikov konto položili 40 EUR dobroimetja (1 ura = 4 EUR).

Nalepke bo sprejemal tajnik kluba - Denis Črnilogar, 041 880 056, denis.crnilogar@gmail.com
 
ČAS OBRATOVANJA
Podlaga: umetna trava – čas obratovanja celo leto
Od 8:00 do 22:00
 
CENIK

Člani
Članarina znaša 30,00 EUR na leto.

Nečlani
Cena uporabe igrišča 8,00 EUR/ URO.

 

 

Sponzorji

 

 

Domov


Facebook

Obiščite Nas na Facebooku

Banners

tet