Teniški Klub

Ajdovščina

Teniški turnir Odprto prvenstvo Ajdovščine 2019 je že 17. po vrsti, na kar smo v našem klubu upravičeno ponosni. Prva leta so se na turnirje prijavili igralci iz lokalnega okolja, z leti pa se je dober glas o kvalitetnem turnirju razširil po celi državi, tako da na naš turnir pridejo igralci iz cele Slovenije

POLETNA KLUBSKA LIGA 2016

ZAKLJUČNE LESTVICE KLUBSKE LIGE 2016

       

     ZMAGOVALEC POLETNE KLUBSKE LIGE 2016 JE VIDRIH JURIJ ! 

 

LIGA GOLAKI - LESTVICA 

LIGA ČAVEN  - LESTVICA

LIGA KOVK - LESTVICA

LIGA ŠKOU  - LESTVICA

LIGA PALE - LESTVICA

 

       RAZPORED TEKEM V VSEH LIGAH 2016

       PRAVILNIK POLETNE KLUBSKE LIGE 2016

      Admin.

 


   ZAKLJUČNA KLUBSKA LESTVICA TK AJDOVSCINA 2015

   SKUPINA OD 1. DO 8. MESTA  

   SKUPINA OD 9. DO 16. MESTA 

   SKUPINA OD 17. DO 24. MESTA  

   SKUPINA OD 25. DO 32. MESTA 

   RAZPORED TEKEM DRUGEGA DELA TEKMOVANJA V 1 LIGI 

   RAZPORED TEKEM DRUGEGA DELA TEKMOVANJA V 2 LIGI

   1. LIGA - A IN B SKUPINA - ZAKLJUČNE LESTVICE PRVEGA DELA LIGE

   2. LIGA - A IN B SKUPINA - ZAKLJUČNE LESTVICE PRVEGA DELA LIGE

   3. LIGA - A SKUPINA

   3. LIGA - B SKUPINA

   Klubska liga 2015 se je pričela !

Prva liga:
Prva dva favorita klubske lige sta po pričakovanju začela z zmagami. Djuro je bil suveren v obeh dvobojih z Miranom in Slavcem. Cvik je imel malo težje delo z Rodmanom, v drugem kolu pa mu je Denis celo vzel en niz. Pred tem, pa je Črnilogar v prvem kolu premagal vipavskega Gočana Vovka. Bravo Wajduci!  Samo je imel v prvih dveh kolih na testiranju oba novinca v prvi ligi  Ibrišimovića in Vovka ter obakrat prepričljivo zmagal. Še en novinec, tekaško razpoložen Arčon, je doživel krst v prvi ligi, a je na žalost doživel dva poraza, z Beširjem in Uršičem. Po težki zmagi nad Žvanutom v prvem kolu, je Drofernik v drugem, mogoče malo presenetljivo, izgubil z Grbcem. Neumoren borec, to je naš "dohtar" Žvanut ni dovolil ponovnega presenečenja in je brez večjih težav premagal Božiča. Tilen je v zelo izenačeni tekmi po treh nizih premagal Černigoja. Bravo Tilen, borba do konca!
Druga liga:
Malce slabše je ligo začel Hreščak, saj je oba uvodna dvoboja izgubil, najprej z Briljem nato še, malce presenetljivo, z Vidmarjem. Prva dama našega kluba Kristina, kaže svojo moč že na začetku lige. Oba, Brilj in Pišot sta se trudila, ma naša Ditka je pač predobra. Fanta, še trenirat! Odlično je ligo začel Ostojić z zmago nad Ambrožičem. Bravo Dimitrij ! Poštar tudi v drugem dvoboju ni uspel zmagati, saj ga je Vidmar v odločilnem nizu kar prepričljivo premagal. Deržek, najboljši rokometaš med ajdovskimi tenisači, melje vse pred sabo! Strel in Stegovec sta mu skupaj vzela le štiri igre. Poljšak je kot tornado šel preko Gregoriča in Blažiča. Bravo Samo, drži ta ritem! Se pa vidi, da je Veljko pravi rutiner, saj ga poraz v prvem kolu ni zmedel in je v drugem precej na lahko opravil z Rosičem, ki je pa v prvem kolu po "malem maratonu" premagal legendarnega Stegovca. Polovično uspešen start Nagodeta je seveda nepričakovan. Zmaga nad solidnim Gregoričem in poraz z novincem v ligi Strelom so dokaz, da je druga liga močno izenačena.
Tretja liga:
Krstni dvoboj v ligi je Kodelja dobil proti Zdenotu, starosti ajdovskega tenisa in zmagovalni niz nadaljeval v drugem kolu proti Škrlju. Bravo Aleš! Še en novinec, Joko Brecelj je z dvema zmagama najavil boj z sam vrh lestvice, a ne bo prav enostavno saj tudi obe dami, Alenka in Ana, igrata suvereno. Alenka, čestitke za dve lepi zmagi! Rovan in Pirc sta začela s porazi. Ne obupat, fanta, liga je še dolga! Ostrovška je po porazu v prvem kolu, v drugem kolu prepričljivo zmagal. Đino je neuničljiv! V tie-breaku tretjega niza je premagal Pintarja. To Đino! Je to najava bratskega dvoboja za prvo mesto? Koren in Nagode se s tem sigurno ne strinjata, sploh Tilen, ki je začel ligo z zmago. Tratnik je imel v uvodu dve dami in obakrat zmagal. V športu ni gentlemanstva, je tako David? Pahor tudi ni najbolje začel lige, a to je verjetno zaradi začetne treme. Princes je v prvem kolu težko, a zasluženo premagal Barbaro, a v drugem kolu izgubil z Urško. Bravo za Vrhpolje !
Gremo dalje, novim zmagam nasproti!
Teniški pozdrav Miloš  
RAZPORED TEKEM POLETNE KLUBSKE LIGE 2015
PRAVILNIK POLETNE KLUBSKE LIGE 2015

     Admin.

ZGODOVINSKI ARHIV POLETNE KLUBSKE LIGE TK AJDOVŠČINA

 

Sponzorji

 

 

Domov


Facebook

Obiščite Nas na Facebooku

Banners

tet