Teniški Klub

Ajdovščina

KLUBSKI TENIŠKI TURNIR ZA POSAMEZNIKE "DNEVI TENISA"- PETEK 21.08 IN SOBOTA 22.08.2015

Tekmovanja se je udeležilo 16 tekmovalcev med katerimi je z igro blestela tudi ena dama - Alenka Abramič, čestitke! Klubski turnir Dnevi tenisa je predstavljal še zadnjo priložnost za pridobitev manjkajočih točk za nastop na zaključnem turnirju Masters 2015, ki predstavlja vrhunec teniške turnirske sezone. Na Masters se namreč uvrsti osem najvišje uvrščenih igralcev tekoče turnirske sezone.

DSC 0722Sobotno dogajanje na klubskih igriščih je bilo nadvse pestro, rezultati pa večinoma pričakovani. Prvo mesto je dosegel še vedno nedotakljivi Jurij Vidrih, ki je v finalu premagal Boštjana Drofenika, tretje mesto je pripadlo Denisu Črnilogarju. V tolažilni skupini je najboljše igre prikazal predsednik kluba Miloš Žvanut, ki si je z zmago v tolažilni skupini priboril mesto na oktobrski Masters, drugi je bil Franci Miljavec ter tretji  "turnirski povratnik" Denis Ibrišimović.

Dobrote iz žara so bile v domeni klubskega oskrbnika Kristjana Vodopivca, za sladki program pa sta presenetili "punci" Drofenik ter vsem dobro znani chef Dare. Za prijeten turnir, odlično vzdušje ter dobro teniško družbo se vsem sodelujočim lepo zahvaljujemo, še posebej Milošu Žvanutu in Mateju Brilju za vrhunsko izpeljavo in organizacijo tekmovanja.

Se vidimo v oktobru, ko bo zaključni Masters turnir 2015, na katerem bomo podelili tudi nagrade najboljšim igralcem, ki nastopajo v klubski ligi.

UVRSTITEV KLUBSKEGA TURNIRJA

MASTERS LESTVICA AVGUST 2015

Utrinki iz klubskega turnirja (slike)

Admin

 

 

Sponzorji

 

 

Domov


Facebook

Obiščite Nas na Facebooku

Banners

tet