Teniški Klub

Ajdovščina

Teniški turnir Odprto prvenstvo Ajdovščine 2018 je že 16. po vrsti, na kar smo v našem klubu upravičeno ponosni. Prva leta so se na turnirje prijavili igralci iz lokalnega okolja, z leti pa se je dober glas o kvalitetnem turnirju razširil po celi državi. In tako smo imeli letos najmočnejšo udeležbo do sedaj. Od četrtfinalnih dvobojev do finala smo spremljali izvrsten tenis in prav vsak od fantov bi bil lahko končni zmagovalec. Na koncu se je najbolje izšlo Nejcu Lavrenčiču, ki je v finalu sprejel predajo izmučenega Klemna Kladivnika, tretje mesto je zasedel rahlo poškodovani Bor Zorzut. Med tolažilci je slavil Primož Strel, drugi je bil Robert Grbec, tretji pa mladi Tim Strel.

Velika zahvala pa obema sponzorjema : CRONO D.O.O. Ajdovščina in TOMAS VIN Podraga.

KLUBSKI TENIŠKI TURNIR ZA POSAMEZNIKE - SOBOTA 20.06.2015

Klubski teniški turnir, s katerim smo nadoknadili zaradi slabega vremena odpovedani OTVORITVENI KLUBSKI TURNIR, je postregel skoraj s celotno paleto vremenskih vzorcev. 

20150621 111837
18 igralcev in igralka smo z enournim zamikom pričeli z burjo, nadaljevali s šibkim soncem, katerega je zmočila močna ploha. Vendar se nismo dali in s teniško zagnanostjo premagali vreme.

Dvoboji so bili izenačeni, kljub temu so tekme
prinesle nekaj presenetljivih rezultatov. Odlične rezultate je izvajal tudi naš Kiko, ki je vedno ob pravem času na mizo prinesel slastno pečenje in pripadajoče dobrote.

Odsotnost zimzelenega Đurota in Slavca je izkoristil Pero, ki je zasluženo dvignil največji pokal. V tolažilni skupini je zasluženo zmagala naša Titka, ki je nasprotnike mlela kot po tekočem traku. Čestitke in kapo dol.

Nekaj utrinkov iz vremensko burnega turnirja si lahko ogledate v naši fotogaleriji.

UVRSTITEV KLUBSKEGA TURNIRJA

MASTERS LESTVICA AVGUST 2015

Utrinki iz klubskega turnirja (slike)

Admin

 

 

Sponzorji

 

 

Domov


Facebook

Obiščite Nas na Facebooku

Banners

tet